گروه صنعتی برقاب صنعت
سونا چیست
با شکل گیری اجتماعات و زندگی جمعی و پیشرفت تمدن و ایجاد سکونت گاه های ثابت، به تدریج حمام ها و استخرهای مختلفی پا به عرصه وجود گذاشتند. به گونه ای که با انجام کاوش های تاریخی، باستان شناسان قدمت بعضی از آن ها را به گذشته های بسیار دور نسبت داده اند. با توجه به ماشینی شدن زندگی انسان ها و ازدحام جمعیت، نبود آب بسیار سخت بوده و کسب آرامش در نبود آب امکان پذیر نخواهد بود و امکان شیوع انواع بیماری های جسمی و روحی ممکن می باشد. بنابراین وجود اماکنی که بتوان به وسیله ی آب این عنصر حیاتی، آرامش روح و جسم را تامین کرد، ضروری است. از این رو وجود استخرهای مختلف و سونا و جکوزی ها می توانند محل هایی مفید برای تنش زدایی و تفریح و آسایش انسان ها باشند.
جهت مشاهده انواع تجهیزات استخری اینجا کلیک کنید
سونا
سونا، اتاقی است که به منظور استفاده از هوای گرم در حالت خشک یا مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد. زادگاه سونا را کشور فنلاند می دانند. به طوری که استفاده از سونا بخشی از فرهنگ مردم این کشور را تشکیل می داده است. سونا یکی از لغات قدیمی در زبان فنلاندی است که به حمام های سنتی فنلاند اشاره دارد.
[psfw slug=”14603″]
سونا خود به دوگروه سونای خشک و بخار تقسیم می شود.
در سونای خشک از هوای گرم و خشک برای افزایش دما محیط و افزایش شدت تعریق بدن استفاده می شود. تعریق یکی از مکانیزم هایی است که بدن توسط آن سموم و مواد زاید را از بدن دفع می کند. انسان در حالت معمول در دمای حداکثر ℃۱۰۰_۷۰ است را تحمل کند. هوا در هر دمایی قادر است مقدار مشخصی رطوبت (بخار آب موجود در هوا) را در خود نگه دارد. منظور از رطوبت در واقع رطوبت نسبی عبارت است از درصد رطوبت هوا نسبت به صد در صد رطوبتی که هوا در آن دما می تواند در خود نگه دارد.
میزان رطوبتی که هوا می تواند در خود نگهداری کند، با دما متغیر است. هر چه هوا گرم تر باشد، رطوبت بیشتری را می تواند در خود نگهداری کند. مثلا اگر رطوبت نسبی هوا در دمای ۱۶ درجه سانتی گراد برابر با پنجاه درصد است. در صورتی که دمای هوا به ۲۷ درجه سانتی گراد افزایش یابد، رطوبت نسبی به ۲۷ درصد کاهش پیدا کرده، ولی مقدار رطوبت موجود در هوا در هر دو حالت ثابت بوده است.
[psfw slug=”14602″]
در حال حاضر دو نوع سونا وجود دارد
نوع اول
یک نوع که در آن با استفاده از اجاق های برقی و قرار دادن سنگ هایی بر روی آن ها هوای گرم تولید می کنند و سکو هایی هم از چوب برای نشستن یا خوابیدن افرار درست کرده اند و اصطلاحا سونای خشک نامیده می شود. در همین نوع از سونا هم باید با پاشیدن آب بر روی سنگ های داغ مقداری بخار تولید کرد تا وضعیت بهتری پدید آید چون هوای گرم و خشک می تواند به دستگاه تنفسی آسیب برساند.
نوع دوم
نوع دوم اتاقی است با کف و دیواره سرامیکی که چند دریچه برای ورود بخار دارد.بخار از یک بویلر (دیگ بخار) وارد این اتاق می شود و یک ترموستات هم میزان حرارت اتاق را با تغییر بخار ورودی تنظیم می کند.
بخش های مختلف تشکیل دهنده سونا
سونا در واقع یک اتاق نه چندان بزرگ است که دیوار های آن معمولا تخته کوب شده و پله های مختلفی برای نشستن دارد و گرمای آن توسط کوره های برقی، هیزمی و یا گاز سوز تامین می شود. درجه حرارت هوای داخل سونا معمولا به ۱۰۰ درجه سانت گراد و یا بیشتر نیز می رسد و این موجب گرم شدن و تعریق شدید استفاده کنندگان از “سونا” می شود. به طور کلی بخش های مختلف تشکیل دهنده “سونا” عبارتند از : رختکن، دوش، گرم خانه،و حوضچه آب سرد و گرم خانه نیز خود به دو بخش گرمای خشک و گرمای مرطوب تقسیم بندی می شود.
انواع سونا
سونای خشک که رایج ترین سونا محسوب می شود. سونای مرطوب که به دو بخش سونای بخار و سونای حوضچه آب گرم و یا خزینه تقسیم می شود. در سونای خشک، صرف نظر از این که گرمای حاصله از چه طریقی حاصل شده باشد (از طریق المنت یا از طریق سوزاندن چوب یا گاز ) در محوطه بسته گرم خانه، گرمایی تا ۱۰۰ درجه و گاه بالاتر تولید می شود. یکی از انواع سونای مرطوب، خزینه های قدیمی بود که در گذشته در کشور خودمان رواج فراوانی داشت.
استفاده از حوضچه های آب گرم و یا خزینه که در درون حمام های سنتی آن روزها موجود بوده، اکثرا غیره بهداشتی بوده و عامل انتقال بیماری های مختلفی از جمله بیماری های پوستی محسوب می شد.
[psfw slug=”14601″]
در این حمام ها یا سونا ، حوضچه هایی را به وسیله آجر های سفالین بزرگ درست می کردند و در زیر آن، کوره هایی تعبیه می شد. این کوره ها معمولا به وسیله چوب و بعدها به وسیله نفت سیاه، گرم می شد و افراد، خود را در حوضچه های خزینه غوطه ور می کردند. انواعی از این حوضچه های خزینه غوطه ور می کردند. انواعی از این حوضچه ها نیز در حمام های سنتی ژاپنی دیده می شود.
نوع دیگری از سونای مرطوب ، استفاده از سونای بخار است. سونای بخار دارای اتاقکی گرم و اشباع شده از بخار آب است و معمولا سکویی دارد که افراد دور تا دور آن بنشینند.
تجهیزات سونا
با توجه به وجود رطوبت و بخار در سونا ها، برای جلوگیری از تخریب دیواره های آن، معمولا کف سکوها و دیواره های آن را از سنگ می سازند. بخار موجود در سونای بخار، از طریق دیگ های تولید بخار که در محوطه خارج از اتاق قرار دارد، تولید شده و توسط لوله هایی از طریق سوراخ هایی که در دیوار تعبیه شده است به داخل اتاق سونا جریان می یابد. گاه در کنار سونا ها از جکوزی استفاده می شود. جکوزی شیوه ای است که در آن به وسیله فشار آب، بدن را ماساژ می دهند و یکی از انواع ماساژ محسوب می شود.
[psfw slug=”14600″]
سونای خشک
امروزه اتاق سونا از چوب نرم، صاف و هموار مانند سرو، صنوبر، یا چوب روسی ساخته می شوند. اتاق سونا را می توان را به صورت سفارشی ساخت و یا آن را به صورت پیش ساخته تهیه کرد. اتاق سونا متناسب با اندازه و شیوه طراحی، معمولا در محل پروژه به صورت سفارشی ساخته می شود. در انواع پیش ساخته، تمامی اجزای مورد نیاز به صورت یک مجموعه عرضه می شود و تمامی الوارهای سقف و دیوار های استفاده شده در سونا باید از هر دو طرف به صورت مناسب پرداخت شده باشد و به منظور جلوگیری از نفوذ رطوبت این صفحات باید عایق کاری شده و مجهز به موانع بخار باشند.
استفاده از تخته های چند لایه، روکش های چوبی و چوب های سخت برای اتاق سونا چندان توصیه نمی شود. در سونا های پیش ساخته درست همانند جکوزی ها، تمامی تجهیزات مورد نیاز شامل گرمکن، سکوهای نشستن، تجهیزات کنترل کننده و غیره به صورت آماده عرضه می شود. در سوناهای خانگی که بیشتر در کشور فنلاند رایج است و تقریبا از هر ۳ خانه یک خانه دارای سونا می باشد چوب و تجهیزات مورد نظر انتخاب و در محل مورد نظر طراحی و اجرا می شود.
جانمایی سونا
ارتفاع اتاق سونا
ارتفاع ایده آل برای اتاق سونا تقریبا m ۲/۱ است. در نظر گرفتن این ارتفاع تضمین کننده توزیع گرمای مناسب در داخل اتاق سونا و محل حضور کاربران خواهد بود. پس از سوار شدن قاب های ساخته شده بر روی یکدیگر، ارتفاع نهایی m ۲/۱ خواهد بود. برای افزایش یا کاهش ارتفاع اتاق سونا نیز باید ارتفاع پایه ها را تغییر داد. برای جلوگیری از اتلاف گرما بهتر است ارتفاع اتاق از مقدار مذکور تجاوز نکند چرا که اگر ارتفاع بیشتر یا کمتر باشد بازدهی سونا مفید و موثر نخواهد بود.
ساختمان داخلی سونا
اتاق سونا معمولا با دو ردیف سکو برای نشستن ساخته میشود که یک ردیف در ارتفاع بالاتر و یک ردیف در ارتفاع پایین تر قرار می گیرد. مردم فنلاند از زمان های قدیم به سکو های بالای اتاق سونا “Lauda” می گفتند که اشاره به ارتفاع بالاتر دارد. این سکو ها به منظور بهره گیری از حداکثر گرمای تولید شده در اتاق سونا در نظر گرفته می شود. چرا که هوای گرم، سبک تر بوده و به واسطه جا به جایی آزاد به سمت بالا حرکت نموده و جای آن را هوای با دمای پایین تر می گیرد.
سکو های پایین تر نیز در درجه اول به منظور فراهم آوردن امکان نشستن بر روی سکوهای فوقانی در نظر گرفته می شود. ضمن آن که افرادی که تحمل دما های بالاتر را ندارند نیز می توانن از سکو های ردیف اول که در معرض گرمای کمتری است استفاده کنند.
[psfw slug=”%d9%85%d8%ad%d8%b5%d9%88%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d9%84%da%a9%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%85%d9%88%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d9%88-%da%af%db%8c%d8%b1%d8%a8%da%a9%d8%b3″]
طراحی ارگونومیک داخلی سونا
طراحی سکو های اتاق سونا باید طبق اصول ارگونومیک باشد و طوری انجام گیرد که امکان استفاده افراد مختلف با فیزیک بدن مختلف از آن ها وجود داشته باشد. به عنوان یک راه کار، عرض سکو های فوقانی حداقل باید cm ۵۰ و عرض ۴۰ cm در نظر گرفته شود.
سکو های سونا را باید از تخته های باریک چوب که به فاصله ۱ تا ۱/۵ سانتی متر از هم قرار دارند بسازیم تا هوا بتواند جریان پیدا کند، بسته به میزان فضایی که در اختیار داریم باید ۲ تا ۳ نیمکت را به شکل پله ای نمائیم و طول نیمکت ها تقریبا ۲۰۰ سانتی متر می باشد اگر ۲ ردیف باشد فاصله سکوها ۵۰ سانتی متر بوده و اگر ۳ ردیف باشد فاصله سکوها را ۳۳ سانتی متر در نظر می گیریم و در نهایت فاصله سکوی بالایی تا سقف ۱۰۰ سانتی متر در نظر گرفته شود.
نکته
نکته دیگری که بهتر است در طراحی این سکو ها رعایت شود آن است که حتی الامکان نباید سکوها طوری یکدیگر را قطع کنند که گوشه های تیز در داخل اتاق سونا ایجاد شود. چرا که در این صورت تعداد افرادی که به طور همزمان قادر به استفاده از سونا هستند کاهش می یابد. بنابراین با کمی ذوق و سلیقه می توان از ایجاد زوایای نود درجه یا نقاط کور که امکان نشستن افراد در آن ها وجود ندارد جلوگیری کرد.
به منظور راحتی کاربران و استفاده آسان آنها از اتاق سونا و نشستن راحتشان، طول سکوهای نشستن حداقل باید m ۱/۸ در نظر گرفته شود. البته به منظور افزایش راحتی کاربران می توان محل قرار گیری پا یا سر را نیز در داخل اتاق سونا در نظر گرفت. همچنین ساخت سکوها، نحوه میخ کوبی و متصل کردن آن ها به یکدیگر باید به اندازه ی ظریف و دقیق اجرا شود که ناراحتی برای کاربران ایجاد نکنند. در ادامه نمونه هایی از جانمایی اتاق سونای خشک مشاهده می شود:
انتخاب محل اجرای پروژه
محل قرار گیری سونا از جمله ملاحظاتی است که باید طراحی مورد توجه قرار گیرد. اتاق سونا را می توان در هر نقطه ای از داخل یا هارج ساختمان که کف آن مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب داشته و ملاحظات ایمنی تجهیزات الکتریکی در آن رعایت شده باشد احرا کرد. اتاق سونا را می توان مستقیما بر روی کف بتنی یا چوبی اجرا کرد. در هر صورت سطح زیرینی که اتاق سونا بر روی آن اجرا می شود باید ضد آب بوده، به راحتی تمیز شود و در معرض آب و رطوبت آسیب نبیند و یا اگر محل قرارگیری سونا ضد آب نیست باید اول آن را عایق کاری کرد و در برابر نفوذ رطوبت آن را بیمه کرد بعد سونا اجرا شود.
عایق کاری کف سونای خشک
در سونای خشک، جداره ها به طورکامل عایق کاری می شوند تا بتوان در هزینه مصرف انرژی صرفه جویی کرد. معمولا برای عایق کاری کف مخلوط فویل به ضخامت ۴ میکرون علاوه بر فویل مصلح پشم شیشه، پلی استایرین با جرم ۱۰ کیلوگرم در متر مکعب و پشم شیشه با جرم 15Kg/m3 – بکار می رود.
برای سونای خشک معمولا نیازی به در نظر گرفتن دریچه کف شوی نیست. چرا که بخش عمده آبی که به روی سنگ های گرمکن ریخته می شود بلافاصله تبدیل به بخار می شود. البته به این منظور حتما باید از آب آشامیدنی استفاده شود. آب استخر یا جکوزی به دلیل مواد شیمیایی موجود در آب معمولا بسیار خورنده است، ضمن آن که بخار شدن آن منجر به تولید بخارات شیمیایی مختلفی می شود که تنفس آن ها سلامت شناگران را به خطر می اندازد.
بنابراین در کمتر مواردی نیاز به دریچه کف شوی وجود خواهد داشت. آبی که از بدن شناگران به کف می ریزد نیز معمولا در گرمای زیاد اتاق سونا فورا تبخیر می شود. اما در هر صورت به منظور تخلیه این آب می توان سیستم لوله کشی و دریچه تخلیه مناسب را نیز در نظر گرفت.
معمولا همراه با سونا امکانات دیگری مانند دوش و اتاق رختکن هم باید در نظر گرفته شود. در نظر گرفتن اتاق رختکن به ویژه در مواردی مفید است که سونا در فضای باز قرار دارد. به این ترتیب با خروج کاربران از محیط گرم داخل سونا، تا حد زیادی از ایجاد شوک حرارتی به بدن جلوگیری می شود.
امکانات و تجهیزات سونا
در چند دهه گذشته گرایش مردم به استفاده از سونا افزایش چشم گیری داشته است. به همین جهت سازندگان تجهیزات سونا به منظور ترغیب کردن افراد بیشتر به این سمت روز به روز امکانات بیشتری را عرضه می کنند. برای مثال، برخی از سازندگان به منظور خارج کردن اتاق سونا از حالت محبوس اقدام به نصب درها و پنجره های شیشه ای در آن می کنند.
بکار گیری تاسیسات روشنایی مختلف و سیستم های صوتی و تصویری در داخل اتاق سونا یکی دیگر از راه کارهای مورد استفاده توسط این شرکت ها بوده است.
تجهیزات داخلی سونا
- ساعت شنی
- دماسنج ها
- رطوبت سنج ها
- تایمرها
- سطل های چوبی
- مواد خوشبو کننده
- آویز حوله
- زیر پایی
- برس بدن
تجهیزات فوق نیز برای راحتی هر چه بیشتر کاربران در داخل اتاق سونا در نظر گرفته می شود.
طراحی داخلی سونا
ضمن آن که ساخت اتاق سونا به شکل های نا منظم گاهی اوقات فضای مرده زیادی ایجاد می کند که موجب کاهش ظرفیت آن می شود.
اولین نکته ای که در زمینه ابعاد سونا باید رعایت شود آن است که به منظور دستیابی به حداکثر گرمایش ممکن در داخل اتاق سونا، ابعاد آن باید حتی الا مکان کوچک انتخاب شود. به عنوان یک قاعده سر انگشتی، به ازای هر نفر باید یک فضای ۶۰cm بر روی سکوها در نظر گرفته شود. برای آن که امکان دراز کشیدن کاربران نیز وجود داشته باشد، طول سکو به ازای هر نفر باید ۱/۸m باشد.
از آن جا که هوای گرم به دلیل سبک تر بودن رو به بالا حرکت می کند، ارتفاع اتاق سونا نباید بیش از حد زیاد باشد. بلکه ارتفاع تقریبی ۲/۱m تقریبا تمامی افراد قادر خواهند بود به راحتی به آن وارد و خارج شوند.
متریال مورد استفاده در ساخت اتاق سونا
چوب مورد استفاده در ساخت اتاق سونا
بهتر است در ساخت اتاق سونا از چوب های سخت (سرد) استفاده نشود و اتاق سونا و تخت سونا از چوب های نرم ( گرم )ساخته شود. چوب های سخت، در معرض گرما زودتر داغ شده و ترد و شکننده می شوند. در مقابل، برخی از چوب های نرم در برابر حرارت، بوهای خوشایندی از خود منتشر می کنند. بهترین گزینه برای اتاق سونای خشک چوب درخت سرو و صنوبر است. البته به این منظور می توان از گزینه های دیگری مانند سکویا، کاج یا درختان دیگر استفاده کرد.
ضمن آن که استفاده از تخته های چند لایه، روکش های چوب، پوسته درختان نیز برای این کاربرد توصیه نمی شود. در هر صورت، صرف نظر از نوع چوب مورد استفاده برای ساخت سونا، محتوی رطوبت آن نباید بیش از ده درصد باشد. رطوبت های بیشتر احتمال بروز مشکلاتی مانند جمع شدن و پیچ خوردن آن ها را افزایش می دهد. استفاده از چوب ها و تخته های با گره که گرمای زیادی را در خود نگه می دارند و موجب سوختگی پوست کاربران می شوند نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود.
درب و پنجره در اتاق سونا
اگرچه در صورت به کار گیری درها و پنجره ها شیشه ای اتاق سونا به خوبی اتاق های تمام چوبی گرم نمی شود، گاهی اوقات برای افزایش جلوه ظاهری آن می توان از یک یا دو پنجره نیز استفاده کرد. رعایت این نکته به ویژه در اتاق های سونای کوچک می تواند راه گشا باشد. چرا که در این مواد به دلیل ابعاد محدود اتاق سونا، قرار گرفتن کاربر در یک اتاق محبوس که هیچ راهی به بیرون ندارد، چندان خوشایند نیست.
اتصالات سونا
نوع اتصالات مورد استفاده در اتاق سونا از دیگر مسائل مهمی است که باید در نظر گرفته شود. بهترین روش برای اتصال اجزای مختلف به یکدیگر به گونه ای که ضمن بر قراری اتصالی محکم، از بروز مشکلاتی مانند پیچ خوردن آن ها نیز جلوگیری شود، اتصال شیار و زبانه بر روی دیوارها و سقف است. ضمن آن که حتی الا مکان باید از به کارگیری صفحات با لبه مربع شکل اجتناب شود. چرا که با قرارگیری انتهای این صفحات بر روی یکدیگر سطح هموتر و آب بند شده ای ایجاد نمی شود که این مساله در آینده مشکل ساز خواهد بود. در صورت استفاده از اتصال شیار و زبانه، میخ کوبی در قسمت زبانه انجام گرفته و روی آن سپس با شیار تخته بعدی پوشیده می شود.
در هنگام ساخت سکوها و دیوارها نیز باید دقت شود که هیچ نوک میخ یا پیچی بیرون نمانده باشد. در غیر این صورت علاوه بر احتمال خراشیدن پوست کاربران، احتمال سوختگی بدن آن ها در اثر داغ شدن میخ ها نیز بسیار زیاد است.
نوع چوببندی اتاق سونا خشک
مساله دیگری که در ساخت اتاق سونا مطرح می شود، عمودی یا افقی بودن تخته های چوبی است. در بسیاری از سونا های پیش ساخته این تخته ها به صورت عمودی از کف تا سقف قرار می گیرند. البته عمودی یا افقی بودن آن ها بیشتر به نظر کارفرما بستگی دارد. البته در صورت استفاده از تخته های عمودی، زمان کوتاه تری طول می کشد تا رطوبت به کف برسد. از طرفی، در صورت به کارگیری تخته های افقی، رطوبت بین شیار های بین تخته ها به دام می افتد که این مساله در دراز مدت موجب لک شدن چوب های دیوار می شود.
ساختار عمودی برای تخته ها معمولا هزینه بیشتری را به همراه دارد. چرا که در این صورت که کارفرما تاکید داشته باشد که جداره چوبی هیچ برش خوردگی نداشته باشد، تمامی تخته های به کار رفته در اتاق سونا باید به صورت یک پارچه از کف تا سقف امتداد داشته باشند. اما در صورت استفاده از آرایش افقی می توان از چوب های کوتاه تر باقیمانده از سایر قسمت ها نیز در چند ردیف کنار هم استفاده کرد.
البته اجرای ساختار عمودی با مشکلاتی نیز همراه است. برای این کار باید در فواصل تقریبا ۳۰cm قاب های “۴ * “۲ از نوار های نگهدارنده افقی استفاده کرد به طوری که امکان اتصال تخته ها به یکدیگر وجود داشته باشد.
طراحی جزئیات اتاق سونا
درب سونا باید رو به بیرون باز شود و نباید مجهز به قفل ها یا سایر تجهیزات باشند. زمانی که سونا حرارت بالای دارد اگر در دستگیره داشته باشد دستگیره داغ می شود و هنگام بیرون رفتن ممکن است به کاربر صدمه برساند. به عنوان یک راه حل مناسب می توان از چفت غلتکی استفاده کرد که با فشار دادن درب به راحتی می توان آن را باز و بسته کرد. متناسب با نیاز مجموعه می توان لولای در را سمت راست یا چپ در نظر گرفت.
تمامی قاب های “۴ * “۲ دیوار ها باید عایق کاری شده و با موانع بخار روکش شده باشد. تخته های افقی را می توان مستقیما به پایه های دیوار متصل کرد. در حالی که تخته های قائم را باید حتما با استفاده از بست در هر ۳۰cm در محل خود ثابت نگه داشت.
گرمکن سونا یا هیتر سونا
نوع گرمکن هایی که قرار است مورد استفاده قرار گیرد. در حال حاضر دو نوع گرم کن های معمولی و گرم گن های مادون قرمز برای چرم کردن اتاق سونا مورد استفاده قرار می گیرد.
چگونگی نصب گرمکن نیز از دیگر ملاحظات مهم در طراحی سونای خشک به شمار می رود. مساله مهم آن است که انتخاب گرمکن سونا باید بر مبنای فضای داخل سونا انجام گیرد. در صورت استفاده از گرمکن های دیواری باید تمهیدات لازم برای این کار پیش بینی شود. برخی از گرمکن های دیواری به اندازه ای سبک و کوچک هستند که امکان نصب آن ها بر روی اتصالات شیار و زبانه نیز وجود دارد. البته گرمکن های بزرگ تر باید بر روی پایه های نگهدارنده نصب شوند. بنابراین در هنگام طراحی اتاق سونا باید نوع گرمگن و محل قرارگیری آن نیز مشخص شود.
تاسیسات الکتریکی و روشنایی سونا
تاسیسات روشنایی و الکتریکی در اتاق سونا، موجب افزایش قابلیت و جذابیت های آن برای کاربران می شود. ولی این تجهیزات باید تماما از نوع ضد آب بوده و با رعایت ملاحظات ایمنی نصب شوند. تاسیسات روشنایی نیز باید دور از سکو ها قرار گیرند به طوری که امکان تداخل آن ها با کاربران وجود نداشته باشد.
بیشتر مواقع از مواد معطر و اسانس های مختلف (از جمله نعناع یا اکالیپتوس) برای معطر کردن هوای سونای خشک استفاده می شود. انسان در سونای خشک در هوای بسیار گرم و خشک قرار می گیرد. در نیمکت های بالایی، دمای بین ۸۰ تا ۱۰۰ درجه سانای گراد وجود دارد. در این قسمت رطوبت هوا تنها بین ۲ تا ۵ درصد است..
تقسیم بندی درجه حرارت و رطوبت در اتاق سونای خشک و روی نیمکت ها به صورت زیر است:
با توجه به این موضوع که دانش و تجربه مهم ترین عامل در بهره برداری می باشد با استفاده از مقاله های منتشر شده تخصصی گروه صنعتی برقاب صنعت می توانید دانش و اطلاعات خود را در مورد بهره برداری و نگهداری انواع الکتروموتور، الکتروگیربکس، پمپ آب، موتور برق و دیزل ژنراتور، … افزایش دهید.
برقاب صنعت
گروه صنعتی برقاب صنعت با ربع قرن تجربه در زمینه فروش و خدمات رسانی انواع موتورآلات و تجهیزات صنعتی کشاورزی مفتخر است. در جهت آسان سازی کسب اطلاعات فنی مهندسی و خرید محصولات برای شما هموطن گرامی فروشگاه آنلاین برقاب صنعت وابسته به گروه صنعتی برقاب صنعت را در اختیار شما هموطن گرامی قرار دهد. تا در هر جای ایران پهناور که در حال کار و زندگی می باشید. به راحتی از خدمات تخصصی فنی و مهندسی و خرید مطمئن بهره مند شوید.
مهندسین ما در واحد فنی منتظر شما هستند. تا در طراحی ، خرید، و انجام انواع پروژه های کشاروزی، صنعتی و ساختمانی ( گلخانه صنعتی، پرورش ماهی، انواع صنایع سبک و سنگین، صنایع شیمیایی، راهسازی، دامداری و دامپروری) دانش کافی و کاربردی را در اختیار شما قرار دهند.
لازم به ذکر است که قیمت ها در فروشگاه آنلاین برقاب صنعت، نازلترین قیمت در بازار است. و مشاورین فنی و تخصصی گروه برقاب صنعت در زمینه های مختلف فعالیت این گروه، اعم از آبرسانی ساختمانی و خانگی توسط پمپ آب های خانگی. ساخت دستگاه های تخصصی توسط الکتروموتور ها و گیربکس ها در صنایع کوچک و بزرگ. کشاورزی و تجهیزات آن در مزارع، باغها، و یا گلخانه ها یا پرورش دام، طیور و آبزیان. راهسازی و ساختمان سازی توسط ابزار و تجهیزات تخصصی، از مجرب ترین و خبره ترین مشاوران تخصصی در آن زمینه هستند. لذا به شما صنعتگر، کشاورز و یا هموطن گرامی این اطمینان اگر می دهیم که با یک بار خرید یا مشاوره مشتری دائم برقاب صنعت خواهید شد.
از اینکه گروه صنعتی برقاب صنعت را برای خرید و کسب اطلاعات فنی و مهندسی انتخاب و اعتماد کرده اید متشکریم.
تهران، خیابان سعدی جنوبی، پاساژ سعدی قدیم واحد ۴٫۶
تلفن تماس: ۳۶۶۱۳۷۷۴